Spletni marketing

 

Že dvajset let delujemo na področju marketinga. Usmerjeni smo na področja izdelave spletnih strani in aplikacij različnih zahtevnosti, obvladujemo pa tudi klasične medije.

 

Imamo rešitve za vaše izzive!

 

Predstavljamo vam naš spletni portal SKUPONI.SI, s katerim storitve in izdelke naših poslovnih partnerjev med katerimi ste lahko tudi vi, v okviru skupinske spletne prodaje, promocijsko ponudimo našim uporabnikom - kupcem.

 

Vabimo vas, da postanete naš partner tudi vi.

www.skuponi.si

Pokličite nas za brezplačno predstavitev!

Pokličite za predsavitev

041 758 933

Že preizkušena rešitev našim obstoječim in bodočim poslovnim partnerjem zagotavlja:

 

Sodoben pristop k trženju.

Strokovna priprava in izvedba promocije.

On-line spremljane promocije.

Oglaševanje brez tveganja z v naprej določenimi parametri promocijske prodaje.

Tudi, ko bo ponudba že zaključena, vas bodo zadovoljni kupci še dolgo oglaševal na svojih družbenih omrežjih.

 

 

"Revolucionirajte svoje poslovanje z našo inovativno spletno rešitvijo!"

 

Želite doseči večjo prepoznavnost svojega podjetja in povečati prodajo? Potem je naša spletna rešitev prava izbira za vas! Z njo boste lahko enostavno in učinkovito nagovorili vašo ciljno publiko ter jo prepričali v nakup vaših izdelkov ali storitev.

Naša rešitev je prilagojena vašim potrebam in željam. Z njo boste lahko enostavno upravljali vašo spletno stran, dodajali nove vsebine ter spremljali uspešnost vaših marketinških kampanj. Poleg tega vam ponujamo tudi vrsto orodij za analizo in optimizacijo vaše spletne strani, s čimer boste lahko še bolj natančno prilagajali svojo strategijo.

Zaupajte nam svoje poslovanje in si zagotovite konkurenčno prednost na trgu! Kontaktirajte nas še danes in se prepričajte sami, zakaj smo prva izbira številnih uspešnih podjetij."

 

Pozabite marketing, ki ste ga poznali doslej

Stopite na pot novega pristopa v trženju in se pridružite skupini elitnih podjetij. Večina marketinških kampanj (letaki, plakati, časopis, radijo in TV) zahteva plačilo, brez kakršnekoli garancije za uspeh. Pri nas so stroški oglaševanja minimalni, v naprej znani in vezani na uspešnost ponudbe.

Predstavite se strankam, ki še nikoli niso slišale za vas

Ponujamo vam najnovejši preizkušen način pridobivanja novih kupcev. Vašo ponudbo predstavimo, jo pošljemo vsem našim uporabnikom in podpremo na družbenih omrežjih, ter tako ustvarimo edinstveno virtualno kampanjo.

Prehitite konkurenco.

Zagotovite si prednost, ki je zaradi naraščajoče neizprosne konkurence in zahtevnih kupcev, sedaj še bolj pomembna za uspeh vašega podjetja. Za razliko od tradicionalnega marketinga, vam mi lahko obljubimo rezultate in vašemu podjetju zagotovimo prepoznavnost in mesto na zemljevidu uspešnih.