Spletni marketing

 

Že dvajset let delujemo na področju marketinga. Usmerjeni smo na področja izdelave spletnih strani in aplikacij različnih zahtevnosti, obvladujemo pa tudi klasične medije.

 

Imamo rešitve za vaše izzive!

 

Predstavljamo vam naš spletni portal SKUPONI.SI, s katerim storitve in izdelke naših poslovnih partnerjev med katerimi ste lahko tudi vi, v okviru skupinske spletne prodaje, promocijsko ponudimo našim uporabnikom - kupcem.

 

Vabimo vas, da postanete naš partner tudi vi.

www.skuponi.si

Pokličite nas za brezplačno predstavitev!

Pokličite za predsavitev

04/ 2367 555
04/ 2367 550

Že preizkušena rešitev našim obstoječim in bodočim poslovnim partnerjem zagotavlja:

 

Sodoben pristop k trženju.

Strokovna priprava in izvedba promocije.

On-line spremljane promocije.

Oglaševanje brez tveganja z v naprej določenimi parametri promocijske prodaje.

Glede na prodano število kuponov vam ob izteku ponudbe izplačamo vaš izkupiček.

V kolikor promocije ne uspe in se ne proda vnaprej določeno minimalno število izdelkov ali storitev, vam promocije ne zaračunamo.

Tudi, ko bo ponudba že zaključena, vas bodo zadovoljni kupci še dolgo oglaševal na svojih družbenih omrežjih.

 

 

Vsak dan za naše uporabnike v sodelovanju z vami - ponudniki - pripravljali atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Kupci lahko izbirajo iz zelo ugodne ponudbe tehničnih izdelkov, izdelkov za osebno nego, potovanj, obiske wellnessa, toplic ali fitnesa, kulinarična doživetja, oglede kulturnih in športnih prireditev ter gledaliških predstav in koncertov, udeležbo na jezikovnih tečajih, izobraževanj in še in še, po skupinskih promocijskih cenah, s količinskimi popusti. 

 

Pozabite marketing, ki ste ga poznali doslej

Stopite na pot novega pristopa v trženju in se pridružite skupini elitnih podjetij. Večina marketinških kampanj (letaki, plakati, časopis, radijo in TV) zahteva plačilo, brez kakršnekoli garancije za uspeh. Pri nas so stroški oglaševanja minimalni, v naprej znani in vezani na uspešnost ponudbe.

Predstavite se strankam, ki še nikoli niso slišale za vas

Ponujamo vam najnovejši preizkušen način pridobivanja novih kupcev. Vašo ponudbo predstavimo, jo pošljemo vsem našim uporabnikom in podpremo na družbenih omrežjih, ter tako ustvarimo edinstveno virtualno kampanjo.

Prehitite konkurenco.

Zagotovite si prednost, ki je zaradi naraščajoče neizprosne konkurence in zahtevnih kupcev, sedaj še bolj pomembna za uspeh vašega podjetja. Za razliko od tradicionalnega marketinga, vam mi lahko obljubimo rezultate in vašemu podjetju zagotovimo prepoznavnost in mesto na zemljevidu uspešnih.