Dobre knjige

 

Dobreknjige.si je spletni portal s priporočilno kakovostno literaturo. Njegovo zanesljivost, nepristranskost in ažurnost vzajemno zagotavljamo vse slovenske splošne knjižnice, v sodelovanju z našimi bralkami in bralci, uporabniki portala o dobrih knjigah.

 

 DK

 

Portal DOBREKNJIGE.SI nastaja sproti; predstaviti skuša dobro literaturo, vendar tako, da je težišče izbora pri sodobnem, najnovejšem romanu. Namenjen je vsem, ki v poplavi literature iščete nekaj »res dobrega« zase. Projekt sofinancira Ministrstvo za kulturo Republike Slovenije

 

Knjižni projekt sta zagnali Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper in Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica, v partnerstvu z osrednjimi knjižnicami Obalno-kraškega in Goriškega območja. S priključitvijo ostalih slovenskih splošnih knjižnic je kmalu prerasel v vseslovenski projekt nacionalnega pomena.

 

Vabimo vas k sodelovanju in soustvarjanju portala o dobrih knjigah. S komentiranjem in/ali ocenjevanjem izbranih naslovov prispevate svoj pogled, utrjujete pluralnost in objektivnost portala.

 

https://www.dobreknjige.si