Grafično oblikovanje

  

Zakaj potrebujete vrhunsko grafično oblikovanje?

 

V našem podjetju vam nudimo vrhunsko grafično oblikovanje. Z najmodernejšimi prijemi grafičnega oblikovanja bomo vaše izdelke pripeljali do sodobnih in kreativnih oblik, ki bodo za uporabnike zanimive in privlačne. 

Pokličite nas za brezplačno predstavitev!

Pokličite za predsavitev

04/ 2367 555
04/ 2367 550

  

Dejavnost:

 

grafično oblikovanje celostne grafične podobe podjetja in njenih elementov

izvedbeno oblikovanje elementov celostne grafične podobe in priprava za tisk (DTP) priprava elementov CGP v elektronski obliki za nadaljnjo uporabo

grafično oblikovanje publikacij (oblikovanje revije, oblikovanje kataloga,...)

grafično oblikovanje spletnih strani in spletnih aplikacij

grafično oblikovanje spletnih animacij (Flash, GIF)

grafično oblikovanje in produkcija predstavitvenih CDjev in DVDjev

grafično oblikovanje oglasnih pasic (bannerjev)

 

 

 

Prednosti dobrega grafičnega oblikovanja:

 

Prikaz glavnih ciljev, značilnosti in vrednot. Oblikovanje je proces raziskave naročnikovega trga. Zberemo glavne značilnosti podjetja, njegovo tržno pozicijo, glavne ciljne skupine, sporočilo, ki ga podjetje želi posredovati svojim obstoječim in potencialnim strankam ter prikazati vse v prepoznavnem znaku oz. logotipu, ki postane reprezentančni simbol podjetja.

 

Podjetje postane prepoznavno na trgu. Podjetja imajo na določenem trgu pogosto zelo podobne produkte in storitve, zato mora vsak od njih prikazati svoje značilnosti, s katerimi izstopa od ostalih. S tem pridobi prednost pred ostalimi in večjo pozornost pri potrošnikih oziroma strankah. Logotip igra tukaj ključno vlogo, saj je direkten vizualni kontakt in prikaz prve identitete podjetja.

 

Takojšnja in nezmotljiva prepoznavnost v množici. Ko je logotip oblikovan kakovostno in v skladu s potrebami podjetja, postane močan simbol na trgu. Množica bo takoj opazila enostaven in nezamenljiv logotip, bodisi na jumbo plakatih ali na trgovski polici, ki bo zrcalil kakovost blagovne znamke podjetja.

 

Dobro grafično oblikovanje pospešuje prodajo. Ob prepoznavnih marketinških aktivnostih se podjetje pozicionira na trgu in pospeši prodajo pri svoji ciljni publiki. Produkti in storitve, podprte z dobrim grafičnim oblikovanjem, dobijo na trgu boljšo pozicijo in s tem dodano vrednost, kar omogoča prodor na nove trge in odpira tržne niše.

 

Garancija kakovosti  Ko je blagovna znamka ali podjetje že uveljavljeno, potrošniki postopoma prenehajo usmerjati pozornost na lastnosti in kakovost, ker blagovna znamka vzbudi zaupanje v izdelek ali storitev. Dobro oblikovana celostna podoba podjetja, ki simbolizira kakovost, bo hitro popeljala podjetje na višjo raven in zagovotila boljšo tržno pozicijo, prepoznavnost in ga približala potrošnikom.