menu

Qualitas - Vodimo v spletu

Varovanje zasebnosti

 

 

Qualitas se zavezuje, da bo varoval zaupnost podatkov (zasebnost) uporabnikov spletnega nastopa Qualitas, svojih strank, sedanjih in morebitnih bodočih poslovnih parterjev.

 

Zbrane podatke bomo uporabili, da bi opravili storitve, ki jih ponujamo, in vam zagotovili pozitivno izkušnjo pri poslovanju s Qualitasom in uporabi spletnega mesta. Spoštujemo zaupnost vaših podatkov (vašo zasebnost), zato bomo storili vse potrebno, da jo zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

 

Spodaj navajamo načine online zbiranja podatkov in njihovega procesiranja v Qualitasu:


1. Izjava o varovanju zaupnosti podatkov (zasebnosti)


Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na spletni strani www.qualitas.si. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) ne bo kršena v nobeni obliki.


2. Registracija


Obiskovalci imajo na naši spletni strani možnost registracije. S tem si zagotovijo dostop do zaščitenih vsebin v zvezi s podjetjem Qualitas in našimi izdelki. Z registracijo na naši strani boste lahko prejemali tudi Qualitasov mesečni e-časopis. Preko e-pošte ne boste pa prejemali nobenega promocijskega materiala, razen če boste tako želeli.

 

Če boste v našem e-časopisu ali na naši spletni strani uporabili povezavo »Posreduj«, bomo zbrali elektronske naslove, ki jih boste vnesli, da bi tako prepoznali prejemnika in mu dostavili pošto. Teh podatkov ne bomo uporabili za drugo komunikacijo, razen če se bo ta oseba sama registrirala in zahtevala dodatne informacije. Podatkov ne bomo posredovali drugim oglaševalcem ali prodajalcem, razen če nam tega ne boste sami dovolili.

 

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prekličejo svojo registracijo. Če in ko odpovejo registracijo, ne bodo več prejemali Qualitasovih e-sporočil. Zaupnost vaših podatkov (zasebnost) bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zaupnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.


3. Odjave


Uporabniki spletne strani se lahko kadar koli odjavijo od prejemanja Qualitasovega e-časopisa in drugih promocijskih sporočil. To lahko storijo, ko so prijavljeni na spletni strani s klikom na Spremeni osebne nastavitve. Tu se lahko tudi odjavijo od prejemanja Qualitasovega e-časopisa.

 

 

Pogoji uporabe


4. Piškotki


Qualitas ponuja uporabnikom spletne strani možnost osebnih nastavitev s piškotki. Piškotki so alfanumerični znaki, ki se preko spletnega brkljalnika prenesejo na disk vašega računalnika. Ko se ta informacija shrani na vašem disku, naš sistem prepozna vaš brkljalnik in priredi vsebino spletnih strani in storitev. Qualitasovi piškotki ne vsebujejo osebnih oz. poslovnih podatkov o uporabnikih.

 

5. Uveljavljanje določil o varovanju zaupnih podatkov (zasebnosti)


Zaposleni v Qualitasu, ki imajo dostop do podatkov o strankah, so dolžni upoštevati ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti). Vsak zaposleni, ki bi kršil ali zlorabil pravila zaupnosti (zasebnosti), bo podvržen disciplinskim ukrepom, vključno z odpovedjo dela ali celo s kazenskimi posledicami.


6. Dostop do vaših osebnih podatkov


Registrirani uporabniki Qualitasove spletne strani lahko pregledujejo in spreminjajo svoje podatke s klikom na povezavo "Spremeni osebne nastavitve", ko so prijavljeni na spletni strani. Za spremembo osebnih podatkov nas lahko kontaktirate tudi osebno na spodaj navedenem naslovu.


7. Dnevniške datoteke (log datoteke)


Uporabljamo IP naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke. IP naslovi niso povezljivi s podatki, po katerih bi lahko osebno identificirali uporabnike.


8. Povezave


Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Zavedati se morate, da Qualitas ni odgovoren za določila o zaupnosti podatkov drugih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj zavestno zapuščajo našo stran in si preberejo določila o zaupnosti (tajnosti) drugih strani. Ta določila o zaupnosti podatkov (zasebnosti) se nanašajo samo na podatke, ki smo jih zbrali na tej spletni strani.


9. Pristojnost


Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, nam to lahko sporočite na naslov: Qualitas, Ljubljanska c. 24 b, 4000 Kranj ali el. naslov: info@qualitas.si